Charterresa
Blogg

2019s populäraste charterresmål

Här på Lessebos nyhetsmagasin skriver vi om allt möjligt—internationellt som regionalt som lokalt till Lessebo.

I detta inlägg tänkte vi rekommendera de absolut bästa charterresmålen för året 2019.

Om ni går i tankarna om att boka en charterresa i år så gör ni bäst i att överväga rekommendationerna nedan och förhoppningsvis komma till skott med ett resmål ni sent kommer att glömma.

Nedan följer de bästa charterresmålen för året 2019.

Vilka charterresor har varit populära året 2019?

Det hade vi tänkt ta fram idag, då detta alltid brukar vara en nyfikenhet när man närmar sig mot slutet av året. Vart har svenskar rest mest? Var föredrar de mest att resa? Eller föredrog att resa åtminstone detta år? Att få svaren på dessa frågor kan även hjälpa en att välja rätt destination även nästa år, så varför inte ta reda på det! Läs vidare & få reda på var svenskar bokat charter mest 2019!

Första platsen – Mallorca

Mallorca charterresor

Trots att året inte är slut än så är Mallorca en självklar favorit. Juletid närmar sig och det innebär ännu fler resor, men svårt är det att knocka just Mallorca från första platsen. Att resa till Spanien är en favorit, och har varit en favorit i många decennier. I år har det inte varit någon skillnad här. Och vilken destination är bättre än det klassiska Mallorca? 2019 ville totalt 9 av 10 svenskar resa till Mallorca. De flesta har i år tagit tillfället i akt och verkligen rest. Denna trend kommer inte att avta någon gång snart. Många nya destinationer ploppar upp år efter år, men Mallorca brukar alltid bestå, och det finns ingen anledning för att ändra på detta även nästa år. Förvänta er att se Mallorca, om inte på första platsen, åtminstone inom topp3 platsen nästa år med!

Andra platsen – Kreta

Kreta charterresor

Kreta, ännu en klassiker, landar på andra plats för de mest eftertraktade charterresmålen för året 2019. Kreta är, precis som Mallorca, en favorit för svenskar. I år var det ingen skillnad här. Kreta landar på andra platsen och det kommer inte till någons förvåning. Om man är ett fan av sol, bad och all-inclusive är Kreta en självklar favorit. Kreta levererar och få blir missnöjda. Resmålet måste upplevas av alla minst en gång i deras liv.

Tredje platsen – Split!

Split charterresor

Kroatien blir bara populärare och populärare! 2019 var inget undantag här och nu hamnar charterresmålet Split på hela tredje platsen! Det tredje mest bokade charterresmålen för året 2019 var till just Split och det överraskar inte någon. Split har allt! Solen, arkitekturen, historian, maten, avkopplingen, och om man bokar all-inclusive så har man allt detta gratis! Kan det bli bättre?

Inte nog med att själva resan är billig, så är det även nära hemmet, även flygen är billiga och allt går i helhet väldigt snabbt och smidigt. Man kan även bila till Split. Det kan verkligen inte bli bättre. Att ha destinationer som Split i Europa är något att ta vara på. När man ändå kan bör man resa dit och uppleva det Kroatien har att erbjuda. Det gjorde rekordmånga svenskar året 2019 och det förvånar inte någon. Upplev Split, du kommer inte ångra dig!

Tipset! – Valletta, Malta

Malta charterresor

Alla känner till Malta. Alla känner till Valletta. Malta hamnade inte på topp10 listan för de mest bokade charterresorna för året 2019, dock så är Malta en självklar favorit för chartersökande resenärer varje år. Maltas turism är rekordhög och få resmål i världen har det Malta har att erbjuda. Malta har en flera tusen år lång historia. Arkitekturen finns kvar att uppleva. Solen är stark och stränderna är glasklara. Malta må inte ha varit en topp10 för året 2019, men den kommer här som ett tips på ett resmål att undersöka åtminstone för året 2019.

Många känner till Malta för företag som tar sina kontor ned tid, som t ex Pokersajter, Casinosajter i och med de spektakulära skattelagarna för just dessa industrier. Många känner även till Malta för det namnet dyker ofta upp när man letar efter ett billigt webbhotell—många webbhotell väljer att hosta sina servrar i Malta och man ser då namnet ofta dyka upp när man letar efter webbhotell att köpa. Men de absolut flesta känner igen Malta för just turismen, och just Valletta, i och med maten och solen bör landa åtminstone någonstans på listan över de mest bokade charterresmålen nästa år!

Vart hoppas du att resa nästa år?

Kommentarer inaktiverade för 2019s populäraste charterresmål